Ovečka
Anotace: Něco jsem sem musela dát, ale nebojte se, příště to bude vypadat jinak :-D
Ó můj Bože,
mám hlad jak dudek!
Sedím ve škole na stole,
a žaludek mám pod stolem...
Chci šťavnaté kuřátko,
co bylo živo na krátko...
k tomu osolený brambůrek,
uskladněných do dvou komůrek!
K tomu jedno pivečko,
ať říkají mi ovečko...
Přečteno 616x
Tipy 9
Poslední tipující: P.P.S., Házté, Quigleika, Mahtiel.quicksnake.cz, al-pacino
Komentáře (2)
Komentujících (2)