Profesionální báseň
Možná to dám na liter
možná taky ne
prej jsem jenom amatér
kterej slávou nekyne
V záhlaví se píše
že liter není profi
a amatéři spíše
píší sem své sloky
Má to ale háček
napadly mě verše
že by se Mácha nestyděl
a kámoš co je uviděl
deset kaček
mi za ně dal
takže už jsem profík
když jsem si je vzal
(sami teď posoudíte
že i kvalitou nejsem amatér
…takže to nejlepší na závěr)
„Mám já ženu škaredou
hladívá mě kanadou
Konec lásky předivu
zaplave si v pletivu“
Přečteno 970x
Tipy 29
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Ma.Zel, harmony, Lioness, Markéta Hl., NikitaNikaT., Radek.oslov.Šafárik, Tanzania, Kars, Dota Slunská, ...
Komentáře (12)
Komentujících (12)