Anotace: No, není to úplně ideální, ale docela mě to pobavilo, když jsem si to teď zpětně četla.
je pravdou, že kdysi rifle byly pracovní kalhoty,
ale montérky v dnešní době už jsou taky hezký
18.09.2009 15:37:00 | Lady L
ta nemá chybu..pěkná montérková ST.
16.09.2009 09:01:00 | Acham
Teď prý frčí někde v Krči
extra spešl montérky,
proužky [anglicky strip] přes hruď se ti točí,
říká se jim striptérky.
16.09.2009 01:27:00 | Špáďa
Terka ta je chytrá doST!
na stavbě je denní host
ač se tváří trochu zjihle
do košíku cihlu k cihle
nakrade a upaluje
domeček si dostavuje
15.09.2009 23:31:00 | hašlerka