Pardón
Anotace: (spíš do sekce blbiny)
Promiňte prosím že jsem tady
já spletl jsem si poschodí
to člověk chvíli zamyslí se
a rázem se pak nachodí
Promiňte prosím že jsem tady
já spletl jsem si ulici
vypadá jedna jako druhá
všude jen auta troubící
Promiňte prosím že jsem tady
já spletl jsem si stanici
zjevně jsem tam kde jsem být nechtěl
asi jsem přejel hranici
Promiňte prosím že jsem tady
já spletl jsem si kontinent
namísto samby černé vlajky
místo radosti sentiment
Promiňte prosím že jsem tady
já spletl jsem si planetu
zřejmě Star Trek a Hvězdné války
způsobily že teď jsem tu
Promiňte prosím že jsem tady
já spletl jsem si doktora
psychoanalytik již na mě čeká
a já tu stojím za vola
Přečteno 502x
Tipy 16
Poslední tipující: poustevník Jirka, jita.1965, Lorraine, Pevya, Hazentla, labuť, danav, Psavec, Jana M., divoska_jaja, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)