Na pouti
Anotace: taková pro zasmání
Jo jednou se mi na pouti,
přihodila historka,
že nakonec mi pomohla,
už jen paní doktorka.
Pííííííva jsem si u stánku,
jedno, dvě, tři, čtyři dal,
ani bych snad neříkal,
jak to potom bylo dál.
Já se nikdy neperu,
radši bych mír vítal,
ale teda řeknu vám,
tady jsem jich schytal...
Nejprve to auto,
srazilo mě k zemi
a pak pěkně hlava,
zamotala se mi.
Podruhé jsem od labutě,
slušnou pecku dostal,
byla příliš agresivní,
jinak bych to ustál.
Do třetice osud mi,
dal do cesty formuli,
no a až za dlouhou dobu,
ten kolotoč vypnuli...
Přečteno 487x
Tipy 9
Poslední tipující: Pevya, divoska_jaja, Monte Carlo, ClaireM, loverose91
Komentáře (3)
Komentujících (3)