Štěstí
Anotace: Báseň o přání k narozeninám.
Hodně štěstí,zdraví a lásky,
milý táto to je dar.
Jsi moc hodný
máš nás rád
a tak nevím co ti dát.
Snad jen štěstí,zdraví přát
a trenýrky věnovat.
Přečteno 554x
Tipy 7
Poslední tipující: Barunka.K, hezule, STIMPRE
Komentáře (1)
Komentujících (1)