Dorťíček
Srdéčko mi štěstím plesá,
když plná lžička zvolna klesá.
Na talířku pusinka,
věneček a pralinka,
indiánek jahodový -
copak nám ten cukřík poví???
Dorťíček se usmívá,
a nic jiného nezbývá.
Všecičko to spapinkat,
potom se jít vyspinkat.
Na gauči je siesta,
dorťík - moje nevěsta!!!
Přečteno 686x
Tipy 10
Poslední tipující: Any 4, 4LJFilip, Já Esther Ruth, Psavec, hašlerka, Mbonita, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, Nergal, Agniezka
Komentáře (6)
Komentujících (6)