Edíček
Anotace: Můj malý mopsík :D
Sladká spláclá čunička,
vyvalená očička,
poulí na mě z hlavičky
dvě čokoládové loužičky.
Jazýček jak šunčička,
zvuky jako kočička.
Tlusťoučké lví nožičky,
padnou v ruce paničky,
ocásek dvakrát kroucený,
to pejskaři ocení.
Buclatý nosní záhybek -
Edík je můj medvídek!!!
Přečteno 568x
Tipy 10
Poslední tipující: ilona, Psavec, hašlerka, labuť, Hazentla, Nergal, Agniezka
Komentáře (4)
Komentujících (4)