Český masakr...
Anotace: To jsem takhle koukala do kalendáře a říkala si, že taky vymyslím nějakou básničku na jméno. Jenže ono se mi to nějak zvrtlo.
Mojí ženě Radmile
bylo velmi nemilé,
u korblíku furt že sedím,
piva, buchet sobě hledím
a nedělám na pile.
Když jsem měl dvě promile,
usmála se unyle,
velký korbel sebrala mi,
zbytek buchet jak snop slámy
dala sežrat kobyle.
Dneska přišli z pily,
chvíli do mě šili,
já se kouknul na Radmilu,
pak jsem rychle chytil pilu
a přestal být milý.
Přečteno 555x
Tipy 29
Poslední tipující: Divoženka1, jedam, Skywalker, Lioness, Radek.oslov.Šafárik, René Vulkán, Bíša, enigman, Pevya, Juraj Hrom, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)