Můj syn opilec, ale matematik žádnej
Anotace: ..taková volnější básnička :D
Místo do hodin matiky,
chodí můj syn do putyky,
pivečko, vodka a pak rum,
vypít vše, pro něj žádný um.
Spočítat však dva krát dva,
to jest pro něj záhada.
Ví akorát jakou sumu
dát za plnou flašku rumu.
Řekla jsem si, tak už dost,
matika není pro radost,
chlapeček tam chodit musí,
odmocniny ať si zkusí.
Přečteno 481x
Tipy 14
Poslední tipující: susana načeva, ilona, 4LJFilip, Kapka, Nussichoco, Gabi, Bíša, Psavec, Dev_LATea_princess, Myghael - the Lord of Absurdity, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)