Babí léto
Volné pondělí
snídaně v posteli
masáž a koupele
trénink na těle
kafíčko, solárko
nákupy, lehárko
dvě nové botičky
účes od holičky
čerpání z kreditky
a žádné výčitky
ten čas dámy baví
je přec léto babí
Přečteno 509x
Tipy 6
Poslední tipující: Házté, PrinceznaHeliovýchbalonků, Lioness
Komentáře (1)
Komentujících (1)