Panďulák
Včera ráno na ulici,
Smál se na mě panďulák.
Skákali ho ve trojici,
Vypadal jak sněhulák.
Jedna dvě tři čtyři pět,
Otoč nohy zase zpět.
Taky jsem ho kdysi skákal,
A na hlavě se vždycky flákal.
Teď už jenom pozoruji
A vzpomínky si uceluji.
Je pravdou, že nás křídy a všeobecně malovaní po chodníku bavilo asi více
Přečteno 511x
Tipy 11
Poslední tipující: Douša, PetTulak, carodejka, divoska_jaja, Bíša, labuť, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba, Květka Š.
Komentáře (3)
Komentujících (3)