Mámení ...
Anotace: ...zase nevím kam s tím ...lehce ironické,srandovní...
Ležím tiše ve své postýlce
vím,můj ctitel blíží se
Tiše vzdychajíc do nočního ticha
chce se dotknout mého břicha
tiše vzdychajíc
chce moje tělo víc a víc
Konečně se mu to podaří
přitisknout se na mou tvář
má ruka vyletí a plác
Zůstala jen kapka krve moji
zabitý komár za to stojí
Přečteno 405x
Tipy 10
Poslední tipující: kleopatra.sedma, Bíša, Květka Š., Sweet KiWi, Tacca, Hazentla, nejsembásník
Komentáře (3)
Komentujících (3)