Karbanátek
Anotace: Pozor, ať nedostanete hlad :-)
Kde vzal se, jak ocit se tu?
Vypadá ovšem krásně k světu
karbanátek.
Je to poezie na mém talíři,
těším se, až k ústům zamíří
karbanátek
Již zamíříl a již se rozplývá…
V uších mi zní hudba mámivá,
karbanátek.
Kuchařům děkovat sluší se,
že mezi námi zjevil se
karbanátek.
Stala minulostí se tato krmě skvělá,
tím končí o ní také óda celá.
Vivat karbanátek!
Přečteno 434x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Skywalker, Nergal, CORONATION, Květka Š., Kapka
Komentáře (4)
Komentujících (4)