Hostina
Anotace: Za inspiraci děkuji Mannon :P
Dnes je velká žranice
na rohu U dubu
přežerem se velice
namastíme hubu
Křepelku i kuřátko
jitrnice, šunka
pomějem se za krátko
už v nás hlady žbluňká
A že trochu ztloustneme?
Tak to je nám putna
Vždyť jen jednou žijeme
a jídlo nám chutná!
Vykašlem se na diety
vaření je magie
namočíme naše rety
jazyk mlsně ožije
A ty naše velké břicha
sytě naplníme
kručení už bude zticha
když to všechno sníme
Pak se pivem žízeň hasí
nebudeme na suchu
v žaludku to nějak kvasí
náhle hlásí poruchu
A tak přestáváme žráti
zvedáme se k odchodu
bude-li nám štěstí přáti
stihneme to k záchodu!
Přečteno 495x
Tipy 15
Poslední tipující: carodejka, Agniezka, Hazentla, šuměnka, WAYWARD, Pevya, Kapka, René Vulkán, Házté, harmony, ...
Komentáře (7)
Komentujících (6)