Anotace: Dětská písnička do dopravní výchovy. ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ ¨ Apropó, vy starší jistě pamatujete zkratku BESIP (BEzpečnost SIlničního Provozu).
Díky jájo, tak jsem koukl na internet a zjišťuji, že BESIP stále existuje, třeba jako oddělení při Ministerstvu dopravy, co má na starosti bezpečnost silničního provozu. Ale asi nijak agresivně pod svým jménem neagitují, neboť já o nich pěkných pár let neslyšel... Škoda, tady bych agitaci útokem bral!
A i dalším příznivcům bezpečného ježdění a účastenství v provozu dík za milá slůvka...
16.10.2009 17:41:00 | Špáďa
On BESIP už neexistuje? A co ho nahradilo? Určitě nějaká kravina. Ještěže namá zbyly aspoň ty Besipky, mňam. :o)
16.10.2009 13:00:00 | divoska_jaja