Láska hospodská
Zůstal sám a pobryndaný
pivní tácek zamazaný.
Leží blízko louže piva;
na stole a strašně zívá
Zapíjel tu smutek…
Korbel, že mu utek.
Zdrhnul támhle na poličku,
nabrnknul si tam skleničku.
Tácek nechal ležet tady,
už neberou ho jeho vnady.
Již skončila láska veliká,
co o ní ví jen tahle putyka.
Přečteno 341x
Tipy 14
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Nergal, Zpátky, mamina, Jana M., enigman, Květka Š., CORONATION, Agniezka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)