Politické kluby
Anotace: Prostě tak jak je to všude :-)
Je libo třešničku
nebo třeba růžičku
nebo snad modrého ptáka
nebo TOP deváťáka
V každé zemi je jich dost
Slibují vám všeho moc
Nevidí si do vlastní huby
Tyhle politické kluby
Každý slíbí co jen může
Po volbách se k ničemu nezmůže
Samé kecy, výmluvy
Povolební omluvy
Všichni čekaj čtyři roky
Aby mohli nabít broky
Sestřelit si voliče
Důchodce i rodiče
A když zase vyhrajou
Tak už čistě nehrajou
Smějou se nám ostatním
Co jim daně zaplatí
Je už to tak všude zkrátka
Lepší už to nebude
Buďme rádi že jsme v Česku
A né třeba na Kubě
Přečteno 464x
Tipy 1
Poslední tipující: kleopatra.sedma
Komentáře (2)
Komentujících (2)