Anotace: Berte ji prosím s humorem a ironií.Každý z nás jednou bude starý.
Sbírka: Osobnosti
Milý Paulíne,
lišácký úsměv a radostný dlouhosáhlý chychot mne tvou básní doprovázel.Měla bych neobvyklou bojovku do skoku k pobavení všech pivních i vinných bardů -sežeň harmoniku,nalajnuj melodií a švanda je rozhodně zaručena.A ještě ti vyzbyde penízek na menší ďábelský lomcováček.Ale pozor milý brachu, na opičku.Ilona :-)
24.10.2009 21:03:00 | poetická ilona
Pěkná a pobavila. Oči rozzářené a úsměv na tváři, podívej se kolem sebe, to má dědek šnek pěkné stáří. Jak dopadneš... úplně stejně za padesát let...
22.10.2009 13:38:00 | strawbery