Kosmická
Anotace: Jen tak, aby řeč nestála.
To vám bývá pozdvižení,
kosmonauti když se žení.
Nepozvané vyhostí
nadsvětelnou rychlostí.
Tchýně nad ženichem smutní,
že je nula absolutní.
Nevěstě se právě zdá,
že už je z ní dvojhvězda.
Řekli jedné výzkumnici,
aby jim šla za družici.
Byla trochu opilá,
tak jim Sputnik koupila.
Večer, když už tma je rdousí,
do skafandru zalezou si,
zahodí strach, stud i lesk
a pak přijde velký třesk.
Přečteno 549x
Tipy 41
Poslední tipující: Jean89, Bíša, danaska, Skywalker, Lioness, carodejka, ewon, Radek.oslov.Šafárik, HonzaJ, enigman, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)