Manželka
Anotace: Co si o sobě myslí
Má manželka mi řekla
že má na víc
ukousla si velké sousto
vzala si velký krajíc.
Co začla dělat školu
myslí si co není
už nechci s ní být
dále více
chci jí kopnout do zadnice.
Je to strašné bytí
s ženou se kterou
už dále nechci žíti
chci aby už byla v .........
Přečteno 526x
Tipy 3
Poslední tipující: Prokešová, Djinii
Komentáře (1)
Komentujících (1)