Pivo není
Anotace: Tak nám z piva chtějí udělat sladové víno. Brr, už ten název.
V restauračku začouzenou
vykračujem svižným krokem
Radegastu zasvěcenou
hrdlo svlažit chladným mokem.
Kolem stolu zasedáme
volám k pípě "už ať pění!"
Čeho se však nedočkáme?
Šenkýř hlásí "pivo není."
Rituál nám pokazili
ptám se, čípak je to vina?
Místo piva narazili
bečku sladového vína.
Přečteno 565x
Tipy 11
Poslední tipující: Šerák, 6thSun, divoska_jaja, Quigleika, Psavec, Zefi, CORONATION, Kars
Komentáře (4)
Komentujících (4)