Někdy člověk prostě lhát musí
Anotace: někdy to prostě jinak nejde...
Přišla ke mně tuhle
na návštěvu tchýně
lehce to z ní táhlo
po červeným víně
Hele, Máňo, povídá
už se chvíli známe
mám jenom pár minut...
cigaretu, dáme?
Víš, jak jsem tu posledně
se svým starým byla
prozradíš mi, co jsem to
po večeři pila?
Vím, výrobní tajemství...
kejvá hlavou tchýně
nikomu to neřeknu
přece nejsem svině...
Vymejšlím teď rychle
recept na to pití
doufám, že mi uvěří
když ne, tak jsem v řiti...
Neprásknu snad přece
na svou vlastní dceru
že jí tenkrát spadnul
křeček do mixéru...
Komentáře (9)
Komentujících (7)