Anotace: :o)
tanicka: nevím, co je na tom mým komentáři k nepochopení, já myslel, že jsem to napsal celkem srozumitelně :o)
a že se mi to nerýmuje a nemá to smysl? i ty kecko... :o) zkus si to přečíst ještě jednou a pořádně... :o)
koukám, že tady se moc nenosí upřímnost, ale oko za oko, co...? :o)
25.11.2005 20:37:00 | Aki von Spritzenhaus