Magnesia
Anotace: Děkovačka, anebo když mi hráblo o hodině chemie.
Je modrá, krásná, zdravá, štíhlá...
Minerální voda Magnesia!
Z křečí v noci pot mi tek',
teď mám hořčíku dostatek!
Co je mi ale faktickou záhadou...
To ona vyřešila mé problémy se hlavou?
Migrény kdysi mi začaly,
po pití magnésky záhadně přestaly!
Za to vodo vřelé dík!
Za sílu mládí, za hořčík!
Přečteno 511x
Tipy 15
Poslední tipující: Zefi, Psavec, kleopatra.sedma, hašlerka, divoska_jaja, Agniezka, Quigleika, kuskus pruhovaná, al-pacino
Komentáře (5)
Komentujících (5)