Chřipka
Byla tam za dveřmi stála
celá škaredá a mě se bála
po chvilce stání
otevřela oči a řekla
že na mě skočí.
Měl jsem co dělat
když chřipka útočí
a ještě na víc
se vám dívá přímo do očí.
Skočila na mě
ale držela se marně
viděla že jsem v přesile
a řekla mi ty debile.
Přečteno 530x
Tipy 11
Poslední tipující: Psavec, Djinii, hašlerka, labuť, Heavy, Květka Š., divoska_jaja
Komentáře (3)
Komentujících (3)