Anotace: V MHD se mohou řešit i velká životní dilemata.
Jen pro upřesnění, ráže byla pouze v mm.
13.11.2009 16:49:00 | Psavec
Šikovná mini. Ale první moment jak jsem viděl 122, tak jsem si vzpomněl na kanon(přesněji houfnici)této ráže, u které jsem poctivě celé dva roky sloužil.
13.11.2009 16:47:00 | Psavec
Tak to je vskutku VELKÉ či přesněji ROZSÁHLÉ životní zamyšlení :)))
13.11.2009 14:28:00 | Hazentla
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?