Počítání
jedna dvě, jak to jde?
skládáme tu básně
ošklivé i krásné
tři, čtyři, kam tím mířím?
zkoušíme psát řádky
dlouhý, střední, krátký
pět, šest, mám tu čest
podílet se s elitou
o hodnotu velikou!
sedm, osm, hledáme
odpovědi na otázky
smutky, radosti a lásky
devět, deset, všichni víme
i když už nic nezměníme
že si krásně ulevíme….
Přečteno 1167x
Tipy 6
Poslední tipující: Irena J., Churry, Žqáry
Komentáře (2)
Komentujících (2)