Anotace: Poslední dobou ze mě padá celkem dost limericků, tak jich sem budu postupně pár dávat.
Jaké, čí kdy a nebo kde (poslouchám pindy):
Pindy Jarky
v parku s párky.
Pindy Květy
(Holé věty.)
Pindy Terky
(Chce baterky.)
Pindy Cilky
celé chvilky.
Pindy Pepči
(Ty jsou lepčí.) / spisovné [lepší] tak hezky nezní
Pindy Máji:
(V máji má ji.)
Pindy Lindy
zase jindy.
(Pindy Máni
nejsou k mání.)
Pindy Jáji
(Ona moje a pak já ji.)
Pindy Špádi
těžko svádí,
zato Jáju
rozdovádí.
18.11.2009 01:25:00 | Špáďa