Anotace: Další limerick
Tak teď se tu chechtám nad klávesnicí a rodina si myslí, že jsem zešílela.. :) Umíte pobavit :)
18.11.2009 17:42:00 | Pevya
Na svatýho Mekáče
kobyla už neskáče.
tiše stojí
v předpokoji
čeká svýho sekáče.
Sekáč místo pozdravu
nůši dá jí na hlavu.
plnou ovsa,
klisna hopsá,
že má dobrou potravu.
(uf, to byl práce, aby to zase nebylo morbidní, dám ti asi chvíli psací pauzu :o))
18.11.2009 15:07:00 | divoska_jaja
Na svatýho Ichtyla
nakopla mě kobyla.
Myslel jsem si, že jí mohu
nastaviti klidně nohu,
noha to však nebyla.
18.11.2009 11:53:00 | divoska_jaja
Hádej, co mně rozkopli na Adélku!?
Mně na svatou Adélku
rozkopali prdélku.
Petr s Petrou plni zloby
starou tretrou na dvě doby.
A teď ji mám na délku!
18.11.2009 01:44:00 | Špáďa