Na náměstí hejna ptáků
Na náměstí hejna ptáků
na lavičkách, v podloubí
chlapec s prstem v nose kouká
ano, jsou to holubi
Je si jistý, už je pozná
vypadá však vyjeveně
docela se liší od těch
které má na prstě denně
Rozhodně nemá rád změnu
v úterý jak v sobotu
stojí tu a blbě čumí
s pravou prackou v chobotu
Přečteno 546x
Tipy 9
Poslední tipující: susana načeva, drsnosrstej kokršpaněl, Quigleika, Skrat
Komentáře (2)
Komentujících (2)