Vize lepší budoucnosti
Anotace: Bez vizí a cílů není pro co žít
Našel jsem si Rampušačku,
na ulici před drogérkou,
měla totiž krásnou tašku,
igelitku, Tesco, velkou.
Chodili jsme spolu kalit,
krabicáky pozdní sběr,
musel jsem ji vždycky chválit,
jak vždy pěkně drží směr.
Minulý rok přišla krize,
která vedla k rozchodu,
moje milá měla vize,
s uklízečem záchodů.
Přečteno 639x
Tipy 12
Poslední tipující: Holis, la loba, divoska_jaja, kofka, Quigleika, CORONATION, nejsembásník, hašlerka, Mbonita, sveřep
Komentáře (2)
Komentujících (2)