Potkal křeček křečka
Anotace: Tak jsem se pokusil napsat nějakou veselou a tahle blbina ze mě vypadla včera.
Potkal křeček křečka
Venku byla břečka
Říká křeček křečku
Že nesnáší břečku
Na to druhý křeček
Že má z břečky křeče
A ty křeče křeččí
Lidské křeče předčí
A navzdory křečím
Lidským nebo křeččím
Křeček břečku přečká
To je všechno Tečka
Přečteno 820x
Tipy 2
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (7)
Komentujících (6)