Kdesi v buši
Anotace: takhle nějak to vypadá, když se hádaj zviřátka... :o)
Nazdar koni, co ty pruhy?
Nechtěl jsi bejt jako druhý?
A nebo snad... Jasná věc!
Jsi uprchlej trestanec!!!
To tys asi utek z klece,
když nepoznáš zebru přece,
ty velbloudě jedno blbý...
Kdepak máš ty svoje hrby?
Tebe asi mozek svrbí...
K čemu by mi byly hrby?
Nevím, kdo jsme větší pako,
já jsem lama huanako...
Komentáře (0)