Ano sveřepe, tady prakticky vůbec nejde prvoplánově o poezii, ale o vytvoření veršovánky na různé slovní hříčky, co má jakž-takž patu, když ne hlavu, a pokud je to aspoň trochu vtipné nebo úderné nebo moudré nebo to má jinou příjemnou vlastnost, tak to už je něco navíc, nad plán... |;-)
(Zde to byl pokus s KALAMBÚRem neboli shodovkou neboli "rozvitým" absolutním rýmem.)
27.11.2009 21:36:00 | Špáďa