Kratičká óda na blbost
Anotace: tak za toto se vážně nenávidím!!!
Proč se to všechno na závěr podělá ?!
Všechno se zkazí, i kdybych nechtěla.
Rozum snad hlava má nebere,
račte mi poradit přátelé...
Ačkoli mince má dvě různé strany,
pokaždý upadnu na ostří hrany.
Ježíšku, přines mi k vánocům hlavu,
jen ať se dostanu z tohohle stavu!
Komentáře (3)
Komentujících (3)