Prasátko
Anotace: No to je poslední krutá.
Snad znají všichni pohádku,
O jednom malém prasátku.
Žilo v jednom velkém chlívku,
Nemohlo si najít dívku.
Jednou se vám rozhodlo,
Obléknou se do fraku
asi mu to pomohlo
A to střih byl od raků.
(Našel si krásnou bachyni)
Přived si jí do chlívku
Nabýdl jí polívku.
Polívka jí chutnala,
Kytku ještě dostala.
Uběhl rok a děti byly
Spokojeně si v chlívku žily.
Jak to všechno dopadlo,
Tak mě vám tak napadlo.
Ledničku já plnou mám,
V dobrém na něj vzpomínám.
Přečteno 961x
Tipy 19
Poslední tipující: Dreamer, Mark Wild, Douša, divoska_jaja, Kristýnka15, KockaEvropska, Linda Etschyick, Holis, Psavec, Zpátky, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)