akce...reakce
Anotace: ...nebuďte jako prasátko...
Prasátko šlo do lesa,
bylo samá noblesa,
rypáček měl nahoru,
však šlápl do tvarohu.
Nebuď jako prasátko,
nenos sebou zrcátko,
neměj rypák nahoru,
přistaneš do tvarohu.
Radši koukej na nohu,
ucítíš tu pohodu,
potom se ti nestane,
že na něco přistaneš.
Přečteno 593x
Tipy 2
Poslední tipující: poetická ilona, KockaEvropska
Komentáře (1)
Komentujících (1)