Jen tak...
Anotace: Je to fakt...vtipná snad
Tužka tiše
po papíře
verše píše.
Letí slova
a dokola
zas a znova.
Hlava moje
má ten dojem
že je zdrojem.
To se mýlí
srdce kvílí
já jsem v cíli!
Duše zase
naštvala se
že já to jsem
kdo to tiše
po papíře
verše píše.
Okřiknu je
vím už svoje
tužka to je…
Přečteno 830x
Tipy 19
Poslední tipující: Dreamer, kleopatra.sedma, Mario de Janiero, divoska_jaja, Pevya, BArBArKO, Iwushak..., Psavec, Bíša, Květka Š., ...
Komentáře (7)
Komentujících (6)