Granátová Hvězda..
Granátová hvězda volá mě k sobě
ať prý si pospíším po dlouhé době
nespěchal bys taky, když hvězda prosí
napsat jí báseň? jdi, ať jsi už kdo jsi
je temně rudá a veliká koule
nevím, co dělat si chce s básní touhle
nepíšu ji na list papíru bílý
za vteřinu by z ní fleky nezbyly
učí se nazpaměť to, co jí říkám
a když jsem spokojen, očima mžikám
povede-li se jí přednes, zatleskám
ambici má odteď vévodit deskám
světově proslulých jevištních podií
nelze ten talent zahodit do vody
fandím jí, má šarm a stylová gesta
vždyť ona snad je.. opravdová hvězda!
Přečteno 532x
Tipy 20
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Kars, Zefi, enigman, harmony, Mbonita, Alisa 16, divoska_jaja, Psavec, Markéta Hl., ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)