Super Star
Anotace: jedna pěvecká...
Už opět se motám prázdným bytem,
přemýšlím nad svým novým hitem,
pokoj je plný z lihu par,
a já už se vidím Super Star!
Nedbal jsem pomluvy a hloupé řeči,
už vidím dívky jak se kroutí v křeči,
k tomu kocoviny prost a téměř střízlivý,
začínám pět můj ploužák mazlivý.
Časem se dostávám do extáze,
je to jen zpěvu mého další fáze,
a ač porota si ťuká na čelo,
já ječím dál jak Kelly Angello!
Nakonec v slzách opouštím podium,
neb kopanci je zpochybňován můj zpěvu um,
k tomu krutý verdikt poroty:
"Buď na věky generálem Hvězdné pěchoty!!!"
Přečteno 875x
Tipy 22
Poslední tipující: CRASH, divoska_jaja, Gogo.77, susana načeva, Špáďa, labuť, Linzerka, KockaEvropska, Psavec, Flamy, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)