Anotace: Chtěla bych vám tu hlavně popřát pěkné budoucí vánoce a šťastný nový rok, nemyslím, že jde o nějaké veledílo :,) Takže tedy: "Přeju vám všem pěkné (budoucí) vánoce a šťastný nový rok!" :)
Předvánoční
Nejde mi zde básniti
o vánocích zvesela,
ale jedno moudro bych
tu pro vás snad přec měla.
A vězte, že to není
jenom pusté vymýšlení;
dle toho, co mi ke slyšení.
Je v něm skryté poučení:
Na vánoce do Prahy,
to je vskutku o zdraví.
(Povídaly dušičky,
co na trzích si nožičky,
když viděli těch lidiček,
protáhly jak zajíček.)
pěkně ti to básní ST
13.04.2010 07:51:00 | xoxoxo