Ještěrka se má...
Anotace: umí co já ne... :-)
Ještěrka netuší
že projde zkouškou
leží si na slunci
pod Mateřídouškou.
Když celá schvácená
o život závodí
před ježkem hladovým
ocásek zahodí.
Však bát se nemusí
každý to poví
za čas jí naroste
ocásek nový.
Zkoušet to nebudu
říkám si posté
když ten svůj zahodím
už nenaroste… :-)
Přečteno 757x
Tipy 15
Poslední tipující: tato22, Divoženka1, Gogo.77, Zefi, Nút, susana načeva, vojtaz, Psavec, Květka Š., lllhanus, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)