Anotace: vlastnopisně vymyšlené blahopřání k vánocum...
Ježíšek se zase vožral jako prase.
Proto dárky pod stromeček přinese Santa pitomeček.
Místo sobů s prasátky letí, veze chřipku pro zlobivý děti.
A na saních místo dárků - vodek pořádnou várku.
A tak zase po roce prochlastáme Vánoce.