Tři opilé stařenky
Anotace: Postřeh z jedné restaurace
V restauraci Na Třemošné
tři stařenky sedí sošné
U stolu tu zkameněli
jak flamendři po neděli
Bílou pěnu nosem sají
křičí, pijí, štěbetají
Hole mají na klíně
nechtěl bych je za tchýně
Přečteno 845x
Tipy 3
Poslední tipující: Gogo.77, Zefi, Elisha
Komentáře (1)
Komentujících (1)