Romantická
Anotace: total konina s dobrým koncem
Svítá, už je zase ráno,
chci utýct, kam mi není známo.
Já chci s tebou někam zmizet,
tak sbal spacák, chleba, řízek.
Už máme všechno, tak bouchnem dveřma,
zdrhneme až tam, tam kde nás neznaj.
...
Už nemáme prachy a teďka jsme právě,
dojedli poslední vepřové maso ve vlastní šťávě.
Co budem dělat, do města jdem,
pracovat budem, to je mým snem.
Ona přemlouvá občany na jistou víru,
já s pěti cikánama kopu nějakou díru.
Dřu jako vůl a peněz je málo,
že uďál jsem banku, dnes se mi zdálo.
Sen to byl dobrej, zkusím to v praxi,
devítku revolver strkám do kapsy.
Vlítnu do banky a zařvu "PRACHY",
za patnáct vteřin jsem se posral strachy.
Několik bouchaček mi mířilo na hlavu,
a teďka přemýšlím, za kolik to dostanu.
Zkusím je ukecat, oči se mi zaslzí,
už to neudělám, vážně, mě to fakt mrzí.
Chlapcům se zželelo vlhkosti v mých očích,
najednou ta holka výlohou proskočí.
Chytí mě za ruku a prcháme do dáli,
slyším, jak za námi kdos kulku vypálil.
Kulka mi prolítla těsně pod prdelí,
bohužel zrovna tam, kde mí kulky visely.
Ende šlůs.
Přečteno 538x
Tipy 1
Poslední tipující: deleite
Komentáře (0)