Krámek
Dostala jsem nápad
jak vydělat prachy
otevřu si obchod
pro životní krachy
Zabila si manžela?
Navštiv můj krámek
pytel značky mrtvá těla
uklidní ti spánek
Byl jsi dívce nevěrný?
Nevěš hlavu hnedle
mám pro tebe alibi
vysazovals jedle
Okradl si společníka?
Nezalézej pod ulitu
ztvořím z tebe politika
budeš míti imunitu
Přečteno 647x
Tipy 9
Poslední tipující: Le ver luisant, kleopatra.sedma, Bíša, Květka Š., Gogo.77
Komentáře (2)
Komentujících (2)