prázdná sláma
Anotace: milionář z chatrče
půjdu mlátit
prázdnou slámu
jak v jednom slamu
žil milionář chudý
neměl ani dudy
nebyl totiž Skot
a měl jen pár ukradenejch bot
pak typnul v soutěži
kdo byl třetí mušketýr
a je z něho bohatýr
Přečteno 629x
Tipy 6
Poslední tipující: ilona, pamp_elka, Sleepwalker, takova, René Vulkán
Komentáře (6)
Komentujících (5)