Circus Maximus..
Anotace: .. (je kráter na měsíci Titanu)
Sidewall z titanu broušenej
na freeride lyžích chci zkoušet
při kolem mínus dvěstě rej
jen tak v Adamově rouše
provádím teď na Titanu
ať Saturn na nudu nezajde
z mých tromfů lyžaře vytáhnu
poslední, více se nenajde
a sjíždím Circus Maximus
ten kráter, jenž ve vánici
mizí před očima, lyží skluz
zvyšuji až na hranici
schopností v těle tušených
nevěříš? taky přesvědč se
jak excelentní je tady sníh
jen přijď.. cool je tahle recese!
Přečteno 469x
Tipy 25
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, strawbery, Holis, Doradan, Psavec, hašlerka, Lota, Mbonita, susana načeva, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)