Anotace: Som zo Slovenska. Dúfam,že to nem vadí? Lebo ak áno ,tak mne je to jedno. Zdravim vas BRATIA!
vyprážaný kaleráb sem snad eště nikdy neměla a nevím esi mi to vadí... a karfiol mi nevadí, ale radši ho mám jako mozeček... ale moc ráda čtu a poslouchám slovenštinu :o)
17.03.2008 08:30:00 | hanele m.
dobrá básnička aděkuji, že jsi mi opět jako jeden z mála dokázal po dlouhé době vyloudit úsměv na tváři! Díky Ti, džemo!:)
10.07.2006 19:31:00 | Santinan Black